mandag den 28. marts 2011

3 lande på 3 dage og Bonito

Lørdag morgen kl 9.30 kørte vi til Argentina, hvor vi kom helt tæt på nogle af de enorme vandfald. Vi gik over små gangbroer som færte os op til toppen af et af de største. I Argentina var der desværre ikke mulighed for den famøse speedbådstur, da der for under en uge siden skete en ulykke, hvor 2 personer omkom. Men flot var det nu alligevel.

Søndag kørte vi en lille sviptur til Paraguay for at shoppe. Skrækkelig by, men fordi de ikke betaler moms, fandt vi en masse billigt elektronik. Europæisk kvalitet til sydamerikanske priser!

Søndag aften tog vi med en privat natbus til Bonito. Med min sovepose, iPod og hjemmestrikkede sokker, er det længe siden jeg har sovet så godt. 
Da vi ankom havde vi vores daglige møde hvor vi gennemgik de muligheder vi har her i Bonito. 4 af os valgte at tage ud i en underjordiske grotte med blåt 'lys' indvendigt. Grotten var fantastisk flot, men vores guide var utrolig fjendtlig og ingen af brasilianerne brød sig synderligt meget om gringos. Så det endte med at vi stak af til sidst, og kørte hjem.

Vi har nu stilt vores ure en time tilbage fordi vi er i en ny tidszone, og Danmark en time frem, så i alt er 6 timers forskel. 

Knus fra Pernille

Ingen kommentarer:

Send en kommentar